HackSupport
Posts: 19
Joined: 23 Aug 2015, 17:12

Bi dk neden böyle

Neden ki naptım ven saddce başvuru yaptım denesebiz beni olmazmı he neden benim coldhack yada diğerleriyle ne farkı m var he???
User avatar
OyunMoyun
Posts: 596
Joined: 02 May 2015, 20:36
Location: Turkey
Contact: Skype

Re: Bi dk neden böyle

Şansını fazla zorlamamalı insan. Silindiyse vardır elbet bir nedeni. Israrla konu açarak kendinizden soğutmanız size negatif sonuçlar kazandırır.
Bazı şeyler için sabretmek gerekir. daha 16 yaşındasınız ve önünüzde koca bir hayat var. Yapacağınız yada yapmayı düşündüğünüz proje, çocuk oyuncağı değildir.
Kuralları şartları olabilecekleri yada yapılması gerekenleri karşınıza çıkacak olan zorlukları bilmeniz gerekir. Rica ile minnet ile olacak işler değil bunlar.
Bilginize.
-
HackSupport
Posts: 19
Joined: 23 Aug 2015, 17:12

Re: Bi dk neden böyle

Teşekkürler bekliycez soru n yok
Yuuutiko
Posts: 1856
Joined: 04 Jan 2013, 00:03
Location: Bolivia

Re: Bi dk neden böyle

Su kullandiginiz site bir forum sitesi ve bu sitede cok güzel özellikler var, örnegin önceki arkadaslarimizin actigi konulari & mesajlari araya bilecek bir özellik var. Bu özellik sayesinde bayilik basvurulari icin napmaniz gerektigini ögrenebilirsiniz, ama siz kolay yola kacinip hem kurallari cigniyorsunuz ve hemde kendinizi rezil ediyorsunuz.

Kusura bakmayin, soru sormak ayip birsey degildir, ama böyle bir sitede bir rank icin basvuru yapiyorsaniz kendinizi kücük düsürmeyin ve biraz olgunluk gösterip forumdaki önceki konulari & mesajlari inceleyin.

Bu arada bu bölüme bir daha satis öncesi (coldhack üzerine) soru sormadiginiz halde hesabinizi banlarim ve benim zamanimi harcadiginiz icin yaptiginiz basvurularda olgunluk göstermedigniiz icin yapilan basvurularinizi ColdCristal'e tekrar gözden gecirmesini söylerim.

Return to “Turkish Zone”