PubG-Premium
Posts: 133
Joined: 06 Aug 2018, 18:51
Location: NL
Contact: Website

Önemli Bilgilendirme..

Merhabalar.

Bu gün itibariyle Resmi bayilik statüsünden ayrılmaya karar verdim.
Bunun en başlıca sebebi Wolfteam a olan talebin azalması ve kripto para piyasasındaki aşırı dalgalı durumdan kaynaklı.
Bununla beraber websitesinde yetkisiz satış yapan kişilerde budurumda etkili oldu. Ben Bayiliğe başladığım ilk günden bu yana en iyi şekilde hizmet verdiğimi düşünüyorum. Bu websitesinde "Dolandırıldım, Kaç gün oldu ödeme yapalı hile teslim edilmedi, DC den devap vermiyor, Benim hilemi başkasına satmış" diye bircok konu mesaj dolu. İnsanları dolandıran ve umursamayan bayi yada bayi kırmalarına inat her zaman en hızlı iletişimi en hızlı teslimatı sundum.
Bu sürecte beni detekleyen tüm müşterilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Satışlarımınız tamamıyla KAPANMAMIŞTIR; Yine satışlarımız devam edecek olup aynı teslimat, destek hızıyla devam edeceğiz. Sadece artık bayi rankımız olmaycak. Bayi rankı aldığımızda lisans satın alabilmek için toplu ödeme yapmamız gerekiyor. Bu ödemeyi de kripto para ile yapıyoruz. Kripto para piyasasının şuan geldiği durumda yaptığımız ödemelerde %70 zarar ile karşılaştık.
Tabi bunlar her işte olduğu gibi bizim işimizde de olan riskler. Kazandıklarımıza sayalım dedik. :)
Aşağıda birkaç örnek bırakıyorum bunlar basit birkaç mesa. Websitesindeki mesajların %60 ı aynı mesajlardan ibaret. bunun ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyormusunuz. yapılan tercihlerin kendi seçiminiz olduğunu bilerek sizleri bu tercihlerle başbaşa bırakıyorum :)
https://prnt.sc/16m9u8c
https://prnt.sc/16ma0h8
https://prnt.sc/16ma4v6
https://prnt.sc/16ma8rr
https://prnt.sc/16mad0b
ppc216
VIP
VIP
Posts: 10
Joined: 26 Jul 2020, 16:02

Re: Önemli Bilgilendirme..

Bayilik aldığınız günden bu yana sizden almaya devam ediyorum. bayilikten ayrılsanızda hiç mağdur etmediniz herzaman sipaişi zamanında teslim ettiniz burada bayi rankı olmadan satış yapan cok kişi gördüm dolandırılan ama siz hiç 15 doların peşine düşmediniz. forum da satın alacak bayi bulamayanları gördüm
satın almak isyen aradaşlar bu linkten satın alsın adam işini iyi yapıyor
https://www.playeraim.com/product/wolfteam-ch/29

Return to “Turkish Zone”