Sanırım Türk Bayi Mevcut Değil Şuanlık Maleseef.
bayilik almak istedik ama admin pek istekli değil gibi . çünkü bize ait bir site şart diyor . halbuki herşeyinden anlarım ( ödeme yöntemi konusunda pek çok seçenek sağlardım ve kurulum konusunda her türlü bilgiye sahibim ) discord veya telegram kanalında bile bayilik yapabilirdim
Site şartsa açarsın. Madem anlıyorsun her şeyden ?ersser01 wrote: ↑15 Aug 2024, 20:01bayilik almak istedik ama admin pek istekli değil gibi . çünkü bize ait bir site şart diyor . halbuki herşeyinden anlarım ( ödeme yöntemi konusunda pek çok seçenek sağlardım ve kurulum konusunda her türlü bilgiye sahibim ) discord veya telegram kanalında bile bayilik yapabilirdim
bir zamanlar heveslenmiştim de şuan hem hevesim yok hemde zamanım yok . daha iyi şeylere vakit harcıyorum diyelimAlpha wrote: ↑08 Sep 2024, 17:11Site şartsa açarsın. Madem anlıyorsun her şeyden ?ersser01 wrote: ↑15 Aug 2024, 20:01bayilik almak istedik ama admin pek istekli değil gibi . çünkü bize ait bir site şart diyor . halbuki herşeyinden anlarım ( ödeme yöntemi konusunda pek çok seçenek sağlardım ve kurulum konusunda her türlü bilgiye sahibim ) discord veya telegram kanalında bile bayilik yapabilirdim