İlk Kez Alıyorum Memnun Kalırsam Uzatacağım Fakat Şöyle Sorularım Var
CashU dan Parayı Yatırdıktan Sonra Nasıl Bildirim Yapacağım
Flash Discime Yollayıp İnternet Cafelerde Kullanabilirmiyim
ve Kaç Saat İçinde Teslim Edilecek
Bydemir wrote:İlk Kez Alıyorum Memnun Kalırsam Uzatacağım Fakat Şöyle Sorularım Var
123baver12 wrote:Bydemir wrote:İlk Kez Alıyorum Memnun Kalırsam Uzatacağım Fakat Şöyle Sorularım Var
Cashu ya yatırdıktan sonra foruma girip alabilirsin buradan otomatik bildirimi yapacaktir , flash diske gonderip internet cafedende oynayabilirsin ama Hwid 0 lama hakkin biter bu yüzden gerekmedikce yapma. . Teslimat için ise 24 saat içinde onaylanır ama ColdCristal erken gelirse erkende onaylar , benimki 1 saat içinde onaylandı
Öncelikle ben satmiyorum çünkü yeni aldımBydemir wrote:123baver12 wrote:Bydemir wrote:İlk Kez Alıyorum Memnun Kalırsam Uzatacağım Fakat Şöyle Sorularım Var
Cashu ya yatırdıktan sonra foruma girip alabilirsin buradan otomatik bildirimi yapacaktir , flash diske gonderip internet cafedende oynayabilirsin ama Hwid 0 lama hakkin biter bu yüzden gerekmedikce yapma. . Teslimat için ise 24 saat içinde onaylanır ama ColdCristal erken gelirse erkende onaylar , benimki 1 saat içinde onaylandı
Merhaba öncelikle teşekkürler birkaç sorum daha olcucak şimdi hile bana nasıl teslim edilecek ayrıca cashudan baska örnek paypal benzeri ödeme yolları varmı cashU ilede alabilirim fakat direk yatıramıyorum cashu için başka sitelerden kupon almam gerekiyor ki 10 doları 23 tl kazık tavsiye edebileceğin site varmı veya sen satıyosan 1 ay filan senden alıyim