ali6300

son2kredi.net Bakarmısın Cold alacağım.

ilk sorum daha önce coldhacksatinal.comdan almıştım 30 dakika içerisinde teslim edilmişti şimdi coldhacksatinal.com taşınmış son2kredi.net olmuş siteyi inceledim gerçekten sistemsel bir site olmuş kullanımı kolay gerçekten ödeme yapıldığında anında teslim ediliyor mu videolarda öyle görünüyor çalışma saatlerinize baktım destek kapalıydı onun için buraya yazdım burada açıksınız cevaplarsanız hemen kredi kartı ile sonteklif üzerinden almak istiyorum. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.
Son2KredimNeT

Re: son2kredi.net Bakarmısın Cold alacağım.

Tek Tuşla Ödeme Yaparak Bakiye Yükleyebilir Satın Alabilirsiniz. Anında Teslim Edilmektedir.

09:00 - 23:00 Arası Canlı Destek Hattımızdan veya Skype Adresimiz son2kredinet Adresini ekleyerek sorularınızı sorabilirsiniz.
ali6300

Gerçektende Haklıymışsınız bu nasıl bir hizmet böyle ödeme yaptım bi baktım para site hesabımda lisans al dedim direk lisansım verildi değil 10 dakika 1 saniye sürmeden aldım artık ben hep sizinle alışveriş yapacağım emeğiniz için teşekkürler bu arada canlı desteğinizin ilgiside bir harika
Son2KredimNeT

teşekkür ederiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 09:00 - 23:00 arası sorunsuz olarak istediğiniz her dk bakiye yükleyerek sitemiz üzerinden bekleme yapmadan diğer ürünlerdende satın alabilirsiniz.

www.son2kredi.net
Son2KredimNeT

blackcode0606 wrote:4 bildirimi mi reddetti 5.yide 2 gündür bekliyoruz bakalım :)
Buradanda özel mesaj atarak sorabilirsin kendine varsa dekontlarını gönder ilgilenir diye düşünüyorum
FEDARAL

blackcode0606 wrote:gönderdim Yugimoto ve ColdCristal e dahi gönderdim adamda onlara cevap vermiyormuş :)
Güzel Kardeşim Ödemende Sorun Olmuş olabilir Oraya Buraya Mesaj atmanıza Gerek yok.
Skype Adresim : Wolfliteprox ekle Yaz daha Hızlı Olur.

Ödemen Onaylanmadıkça da Bizim Sana Lisans Verme Şansımız olmaz nedeni Ödemen Bize Geçmiyor
şimdi dediğim gibi Skype adresini ekleyebilirsen sevinirim
Wolfteam de İlklerin Sitesi!
! Saniyeler içinde İstediğiniz İsimde otomatik lisans teslimi !

- 4 Yıllık Resmi Bayilik Güvencesi !

http://www.GameKredi.com

Return to “Turkish Zone”